SIL_logo.svg

Puheenjohtajan tervehdys sivuston lukijoille!

Kauhava Wanhanajan Lentopäivät ry. (KWL) on perustettu vuonna 2018 tukemaan ja kunnioittamaan kauhavalaisen ilmailun perinteitä. KWL järjestää yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa Kauhavalla ilmailutapahtumia ja lentonäytöksiä.

Suomen Ilmailuliiton päälentonäytös oli määrä järjestää 13.–14. kesäkuuta Kauhavan lentokentällä.
Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Kauhavan Wanhanajan Lentopäivät ry (KWL). Vallitsevan
Covid-19 -pandemiatilanteen vuoksi valtioneuvosto on määrännyt rajoituksia yhteiskunnan toimintoihin. Lentonäytöksen järjestäjä noudattaa näitä ohjeistuksia, jotka nyt ulottuvat toukokuun loppuun saakka. Uusien tietojen ja pandemiaennusteiden takia olemme päättäneet siirtää lentonäytöksen ajankohtaa.

Kauhava Air Show 2020 pidetään 29.–30.8.2020.
Kauhava Air Show 2020 koostuu lentonäytöksestä sekä laajasta maanäyttelystä. Tapahtumassa esittäytyvät Puolustusvoimien ja Rajavartiolaitoksen lisäksi lukuiset ilmailuteollisuuden kotimaiset ja kansainväliset yritykset sekä ammatti- ja harrasteilmailun toimijoita. Tämän lisäksi paikalla esittäytyvät mm. Hornet- hävittäjien seuraajakandidaatit omilla näyttelyosastoillaan. Kauhava Air Show -tapahtuma on yhteiskunnallisesti merkittävä, ja siksi olemme nyt päättäneet siirtää tapahtuman elokuun lopulle.
Lentonäytös toteutetaan, jos pandemia on siihen mennessä hellittänyt ja viranomaisohjeistukset sallivat
järjestämisen.

Ilmailu- ja lentonäytösterveisin!
Tapio Pitkänen
Puheenjohtaja
Kauhavan Wanhanajan Lentopäivät ry.

.

PJ tervehdys2